img
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ    
Yazarlar
Nesibe Arslan Burnaz
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Dergi ISSN 1300-3070
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2020
Cilt No 45
Sayı 2
Sayfalar 193 / 203
Doi Numarası 10.15237/gida.GD19106
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.15237/gida.GD19106
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ

Paylaş