img
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Zeynep Görkem Cerit
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Rabia Atasoy
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Uluslararası alan indekslerindeki dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Quality Management
Dergi ISSN 2225-0557
Dergi Tarandığı Indeksler EBSCO (U.S.)Index Copernicus (Poland)
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2019
Cilt No 83
Sayfalar 61 / 67
Doi Numarası 10.7176/FSQM/83-08
Makale Linki https://www.iiste.org/Journals/index.php/FSQM/article/view/46258
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Evaluation of Physicochemical, Nutritional and Sensory Properties of the Wet Tarhana

Paylaş