img
Dondurulmuş Ekmek Hamuru ve Son Ürün Kalitesi Üzerine Proses Koşullarının Etkisi    
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı BBM Dergisi
Dergi ISSN 1309-6125
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2013
Cilt No 1
Sayı 6
Sayfalar 46 / 51
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş