img
Physicochemical and bioactive properties of cakes incorporated with gilaburu fruit (Viburnum opulus) pomace   
Yazarlar
İbrahim Tuğkan Şeker
Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Quality Assurance and Safety of Crops Foods
Dergi ISSN 1757-8361
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 04-2016
Cilt No 8
Sayı 2
Sayfalar 261 / 266
Doi Numarası 10.3920/QAS2014.0542
Makale Linki https://www.wageningenacademic.com/doi/10.3920/QAS2014.0542