img
Optimization of the Level of Chickpea Sourdough and Baking Powder in Cake Formulation by Response Surface Methodology: Effects on Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Technology Research
Dergi ISSN 1344-6606
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 24
Sayı 4
Sayfalar 697 / 706
Doi Numarası 10.3136/fstr.24.697
Makale Linki https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/24/4/24_697/_article