img
Optimization of The Amount of Chickpea Sourdough and Dry Yeast in Wheat Bread Formulation: Evaluation of Physicochemical, Sensory and Antioxidant Properties  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
İbrahim Tuğkan Şeker
Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Food Science and Technology Research
Dergi ISSN 1344-6606
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 24
Sayı 1
Sayfalar 45 / 53
Doi Numarası 10.3136/fstr.24.45
Makale Linki https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/24/1/24_45/_article