img
THE RELATIONS BETWEEN HYDROXYMETHYLFURFURAL CONTENT, ANTIOXIDANT ACTIVITY AND COLORIMETRIC PROPERTIES OF VARIOUS BAKERY PRODUCTS  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Dergi ISSN 1300-3070
Dergi Tarandığı Indeksler ULAKBIM
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2017
Cilt No 42
Sayı 6
Sayfalar 834 / 843
Doi Numarası 10.15237/gida.GD17033
Makale Linki http://dergipark.gov.tr/download/article-file/371610