img
NIXTAMALIZATION (ALKALINE COOKING): ALTERNATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION AND THEIR EFFECT ON QUALITY PROPERTIES OF CEREALS AND LEGUMES   
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Melike Çam
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı II. INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
Kongre Tarihi 16-10-2023 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Sivas
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş