img
PHYSIOCHEMICAL AND BIOACTIVE MARKERS THAT CAN BE USED AS FINGERPRINT IN CHESTNUT HONEY  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Aygül Demir
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ICONFOOD'22 INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES
Kongre Tarihi 14-10-2022 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Sivas
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş