| Yazarlar (2) |
|
|
Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| The cereals and products in the daily diet meet most of our carbohydrate and fiber needs, and a portion of our protein, mineral and vitamin needs. Although the husk and bran layers, which are the main fractions of cereals and separated as a by-product of the mill, are rich in fiber and minerals, they are less used in the food industry. Phytic acid,... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ |
| Kongre Tarihi | 11-12-2021 / 12-12-2021 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Erzurum |