img
img
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry   
Yazarlar (2)
Rabia Atasoy
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
The cereals and products in the daily diet meet most of our carbohydrate and fiber needs, and a portion of our protein, mineral and vitamin needs. Although the husk and bran layers, which are the main fractions of cereals and separated as a by-product of the mill, are rich in fiber and minerals, they are less used in the food industry. Phytic acid,...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Kongre Tarihi 11-12-2021 / 12-12-2021
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Erzurum
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş