img
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry   
Yazarlar
Rabia Atasoy
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Kongre Tarihi 11-12-2021 / 12-12-2021
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Erzurum
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş