Yazarlar (2) |
![]() |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
The cereals and products in the daily diet meet most of our carbohydrate and fiber needs, and a portion of our protein, mineral and vitamin needs. Although the husk and bran layers, which are the main fractions of cereals and separated as a by-product of the mill, are rich in fiber and minerals, they are less used in the food industry. Phytic acid,... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ |
Kongre Tarihi | 11-12-2021 / 12-12-2021 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Erzurum |