img
Effects of Various Processes On Dephytinization And In-Vitro Digestibility Rates Of Some Cereal Milling Byproducts Which Can Be Using In Food Industry  
Yazarlar
Rabia Atasoy
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ISARC 3.ULUSLARARASI PALANDÖKEN BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ
Kongre Tarihi 11-12-2021 / 12-12-2021
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Erzurum
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş