img
Effects of protease amylase and hemicellülase enzymes on the dough rheology and biscuit quality  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Hakiye Aslan
Bingöl Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı NAFI International Food Congress Novel Approaches in Food Industry
Kongre Tarihi 16-05-2011 / 18-05-2011
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İzmir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş