Yazarlar (5) |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
The use of sourdough is a traditional production method that have got a major effect on dough properties and bread quality. In wheat breads, sourdough is used to improve crumb and crust texture, volume, flavour, shelf-life of bread and to reduce phytic acid content related to bioavability in breads. Sourdough is a mixture of flour and water, in whi... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus |
Kongre Tarihi | 01-10-2015 / 04-10-2015 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |