img
The effect of different drying methods using in production of dried sourdough onto counts of microbiota  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Şeyda Merve İlter
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Cemalettin Baltacı
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Ali Gündoğdu
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Fırat Yılmaz
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 01-10-2015 / 04-10-2015
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş