Yazarlar (1) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
The use of sourdough in bread making contributes to the production of flavor compounds in bread. Additionally, it improves bread texture, nutritional and bioactive properties and keeps better proper during shelf life. Different grains and methods are used to obtain sourdough in Anatolia. One of them is chickpea sourdough, also known as "Sweet yeast... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, |
Kongre Tarihi | 01-10-2015 / 04-10-2015 |
Basıldığı Ülke | Bosna Hersek |
Basıldığı Şehir |