img
img
Evaluation of physicochemical and sensory properties of wheat breads incorporated chickpea sourdough   
Yazarlar (1)
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,
Kongre Tarihi 01-10-2015 / 04-10-2015
Basıldığı Ülke Bosna Hersek
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş