Yazarlar (2) |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
![]() Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Araköy village is located in Gümüshane city at the Black Sea Region. There are fifteen bakery houses produced traditional Araköy bread. Araköy bread is a kind of sourdough bread that has 4.5 kg weight, thick crust and high humidity. Carrying out the process at a traditional artisan bakery in Araköy is ensured using the specific Araköy natural sourd... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus |
Kongre Tarihi | 01-10-2015 / 04-10-2015 |
Basıldığı Ülke | Bosna Hersek |
Basıldığı Şehir |