img
img
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Traditional Araköy Bread   
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Şeyda Merve İlter
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Araköy village is located in Gümüshane city at the Black Sea Region. There are fifteen bakery houses produced traditional Araköy bread. Araköy bread is a kind of sourdough bread that has 4.5 kg weight, thick crust and high humidity. Carrying out the process at a traditional artisan bakery in Araköy is ensured using the specific Araköy natural sourd...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 01-10-2015 / 04-10-2015
Basıldığı Ülke Bosna Hersek
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş