| Yazarlar (2) |
Doç. Dr. Müge HENDEK
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
|
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Araköy village is located in Gümüshane city at the Black Sea Region. There are fifteen bakery houses produced traditional Araköy bread. Araköy bread is a kind of sourdough bread that has 4.5 kg weight, thick crust and high humidity. Carrying out the process at a traditional artisan bakery in Araköy is ensured using the specific Araköy natural sourd... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | İngilizce |
| Kongre Adı | The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus |
| Kongre Tarihi | 01-10-2015 / 04-10-2015 |
| Basıldığı Ülke | Bosna Hersek |
| Basıldığı Şehir |