img
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Traditional Araköy Bread  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Şeyda Merve İlter
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 01-10-2015 / 04-10-2015
Basıldığı Ülke Bosna Hersek
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş