| Yazarlar (2) | 
|  Doç. Dr. Müge HENDEK Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye | 
|  Şeyda Merve İlter Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye | 
| Özet | 
| Araköy village is located in Gümüshane city at the Black Sea Region. There are fifteen bakery houses produced traditional Araköy bread. Araköy bread is a kind of sourdough bread that has 4.5 kg weight, thick crust and high humidity. Carrying out the process at a traditional artisan bakery in Araköy is ensured using the specific Araköy natural sourd... | 
| Anahtar Kelimeler | 
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri | 
| Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) | 
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum | 
| Bildiri Dili | İngilizce | 
| Kongre Adı | The 3th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus | 
| Kongre Tarihi | 01-10-2015 / 04-10-2015 | 
| Basıldığı Ülke | Bosna Hersek | 
| Basıldığı Şehir |