img
img
Süt Kaynaklı İngredientlerin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanım Olanakları  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Uğur Ertop
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
Kongre Tarihi 15-11-2012 / 16-11-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş