img
img
Süt Kaynaklı İngredientlerin Fırıncılık Ürünlerinde Kullanım Olanakları  
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Uğur Ertop
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
Kongre Tarihi 15-11-2012 / 16-11-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş