img
Geleneksel bir Gıda Siron’un Ürün Özellikleri ve Yöresel Tüketim Şekilleri  
Yazarlar
Rahime Dündar
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı III.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Kongre Tarihi 10-05-2012 / 12-05-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş