img
Geleneksel bir Gıda Olarak ”Kadınhanı Tahinlisi”nin Üretim Yöntemi ve Ürün Özelliklerinin İncelenmesi  
Yazarlar
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Uğur Ertop
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 7.Gıda Mühendisliği Kongresi
Kongre Tarihi 24-11-2011 / 26-11-2011
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş