img
img
Gıdalarda Aroma Eşik Değerinin Tesbitinde Kullanılan Yöntemler  
Yazarlar (2)
Cemalettin Baltacı
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Türkiye 11.Gıda Kongresi
Kongre Tarihi 10-10-2012 / 12-10-2012
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş