img
A Review: Effects of Sourdough on Nutritional Properties of Bakery Products  
Yazarlar
Hakiye Aslan
Bingöl Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 4th International Congress on Food and Nutrition
Kongre Tarihi 12-10-2011 / 14-10-2011
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş