img
The effects of Using Different Raw Meterials in Antioksidant Properties of Whole Wheat Flour Bread  
Yazarlar
Nesibe Arslan Burnaz
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Kongre Tarihi 24-10-2013 / 26-10-2013
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş