img
img
The Effects of Processing Techniques to Pesticide Resıdues in Cereals and Cereal Products  
Yazarlar (3)
İbrahim Tuğkan Şeker
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Hayta
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2.International Food Congress on Food Technology
Kongre Tarihi 05-11-2014 / 07-11-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş