img
Antioxidant effect of Maillard Reaction Products in Food  
Yazarlar
Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya
Gümüşhane Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 2.International Food Congress on Food Technology
Kongre Tarihi 05-11-2014 / 07-11-2014
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş