img
Enhancement Of Bioavailable Micronutrients In Food Grains By Reduction Of Anti-Nutrients By Some Food Processes   
Yazarlar
Müberra Bektaş
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı NUTRICON Food Quality, Safety, HealthNutrition Symposium
Kongre Tarihi 05-10-2017 / 07-10-2017
Basıldığı Ülke Makedonya
Basıldığı Şehir Üsküp
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş