img
Thermal Heat Processing Effects On Phytic Acid Content And Mineral Bioavailability Of Siyez Wheat,    
Yazarlar
Rabia Atasoy
Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP Doç. Dr. Müge HENDEK ERTOP
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı NUTRICON Food Quality, Safety, HealthNutrition Symposium
Kongre Tarihi 05-10-2017 / 07-10-2017
Basıldığı Ülke Makedonya
Basıldığı Şehir Üsküp
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 7

Paylaş