img
img
Evaluation of Relationship Between Sensory and PhysicochemicalProperties of Kastamonu Tarhana Obtained Different Districts   
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Zeynep Görkem Cerit
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
The wet tarhana is the traditional fermented product that made at almost every home in Kastamonu province. White wheat flour, yoghurt, tarhana herb (Echiophora sibthorpiana) and some chopped vegetables and spices are used to prepare tarhana’s dough. The tarhana herb is one of the most important ingredients that generates tarhana’s unique flavour. T...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı I.International Agricultural Science Congress
Kongre Tarihi 09-05-2018 / 12-05-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş