Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
The wet tarhana is the traditional fermented product that made at almost every home in Kastamonu province. White wheat flour, yoghurt, tarhana herb (Echiophora sibthorpiana) and some chopped vegetables and spices are used to prepare tarhana’s dough. The tarhana herb is one of the most important ingredients that generates tarhana’s unique flavour. T... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | I.International Agricultural Science Congress |
Kongre Tarihi | 09-05-2018 / 12-05-2018 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |