img
img
Some Physochemical and Microbiological Properties of KastamonuTarhana Obtained Different Districts   
Yazarlar (2)
Zeynep Görkem Cerit
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Müge HENDEK Doç. Dr. Müge HENDEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
One of the most heavily consumed traditional fermented foods in Kastamonu is wet tarhana, which has unique flavour and taste. The basic difference of Kastamonu’s wet tarhana from other tarhanas is that it is prepared without drying step. To obtain traditional Kastamonu’s wet tarhana white wheat flour, yoghurt and chopped onion, pepper, tomato and o...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı I. International Agricultural Science Congress
Kongre Tarihi 09-05-2018 / 12-05-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş