Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
One of the most heavily consumed traditional fermented foods in Kastamonu is wet tarhana, which has unique flavour and taste. The basic difference of Kastamonu’s wet tarhana from other tarhanas is that it is prepared without drying step. To obtain traditional Kastamonu’s wet tarhana white wheat flour, yoghurt and chopped onion, pepper, tomato and o... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | İngilizce |
Kongre Adı | I. International Agricultural Science Congress |
Kongre Tarihi | 09-05-2018 / 12-05-2018 |
Basıldığı Ülke | |
Basıldığı Şehir |