img
Bitlis Mutfağında Büryan: 1907’den Beri Büryancı Azmi’nin Yeri   
Yazarlar
Seher Çelik Yeşil
Doç. Dr. Çetin AKKUŞ Doç. Dr. Çetin AKKUŞ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Deniz Yeşil
Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2791-7207
Dergi Tarandığı Indeksler DRJI, Citefactor, ASOS, Bilgindex, İdealOnline, Türkiye Turizm Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 06-2022
Cilt No 2
Sayı 1
Sayfalar 24 / 34
Makale Linki https://kgs929.n3cdn1.secureserver.net/wp-content/uploads/2022/06/makale-010.pdf
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş