Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Bülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Snail, considered to be one of the food of animal origin, is a nutrient being commonly consumed in some countries due to its high protein, iron and calcium content and low cholesterol content compared to bovine and chicken meat. Snail is being consumed widely throughout the world and mostly in European countries such as France, Italy, Germany and E... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI SOSYAL BİLİMLER ARAŞTIRMALARI KONGRESİ |
Kongre Tarihi | 11-09-2017 / 15-11-2017 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Tiran |