img
The effects of garlic (Allium sativum) and nettle (Urtica dioica) essential oils on oxidant and antioxidant levels of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) seminal plasma and spermatozoa after cryopreservation process  
Yazarlar
Arş. Gör. Rahmi Can ÖZDEMİR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Aygül Ekici
İstanbul Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Keriman YÜRÜTEN ÖZDEMİR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
İlker Keskin
Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı AQUABIOTECH 2021-2nd International Aquatic Biotechnology Symposium
Kongre Tarihi 13-10-2021 /
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş