img
Balık Yemlerinde Hayvansal Protein Kaynağı Olarak Solucan Ununun Kullanımı    
Yazarlar
Huriye Arıman Karabulut
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
İlker Zeki Kurtoğlu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
Turan Yüksek
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye
Arş. Gör. Dr. Mustafa İbrahim OSMANOĞLU Arş. Gör. Dr. Mustafa İbrahim OSMANOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Anadolu Çevre ve Hayvancılık Bilimleri Dergisi
Dergi ISSN 2548-0006
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 9
Google Scholar 2

Paylaş