img
img
Trace elements concentrations in Turkey species of wild growing edible mushrooms: A review    
Yazarlar (5)
Mansor Sm Boufaris
Kutaiba Ibrahin Alzand
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Mansour Bartouh
Devamını Göster
Özet
Turkey has great mushroom-producing potential due to environmental conditions. It is a popular natural food in Turkey. This article review presents scientific information on trace element (Cu, Cd, Zn, Pb, Mn, Fe, Cr, Ni). The studies included 17 species which collected from several regions in Turkey. The lowest Cu levels obtained was in Rhizopogon...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Symposium on New Horizons in Forestry
Kongre Tarihi 18-10-2017 / 20-10-2017
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 3

Paylaş