img
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma  
Yazarlar
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2602-3008
Dergi Tarandığı Indeksler DOAJ, Google Scholar ASOS Index ResearchBib
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 03-2018
Cilt No 2
Sayı 1
Sayfalar 430 / 452
Makale Linki http://dergipark.gov.tr/guntad/issue/38617/448126
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş