img
Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma  
Yazarlar
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ Dr. Öğr. Üyesi Salih YILDIZ
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Gastronomi Kongresi
Kongre Tarihi 22-03-2018 / 25-03-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş