img
img
Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Seher Çelik Yeşil
Devamını Göster
Özet
Mushrooms were initially discovered by trial and error, and today their edibility has been scientifically found and taken their place on the table. The diversity of fungi also shows itself in the geography of Turkey. In this study it is aimed to determine what the edible mushrooms grown in Ermenek are, in which months they are collected, how these...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Hospitality and Tourism Issues
Dergi ISSN 2687-5543
Dergi Tarandığı Indeksler CABI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2023
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 41 / 53
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/johti/issue/77857
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 1

Paylaş