img
Investigation of Edible Mushrooms As A Gastronomic Product: The Case of Ermenek (Karaman)   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Seher Çelik Yeşil
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Hospitality and Tourism Issues
Dergi ISSN 2687-5543
Dergi Tarandığı Indeksler CABI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2023
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 41 / 53
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/johti/issue/77857
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 1

Paylaş