Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
Özet |
Bu çalışmada Eskişehir’deki sokak lezzetlerinin neler olduğunun, bunların tüketim sebeplerinin, bu lezzetlerin içerisinde göçmenlerin rolünün, olumlu/olumsuz ekonomik, kültürel, çevresel ve hijyen bakımından etkilerinin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca mevcut sokak lezzetleri dışında Eskişehir mutfağına ait, potansiyel sokak lezzetleri olabilec... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research |
Dergi ISSN | 2602-4144 |
Dergi Tarandığı Indeksler | J-GATE/ International Scientific Indexing (ISI)/ Directory of Research Journal Indexing (DRJI) CiteFactor/ Türkiye Turizm Indeksi/ İdeal Online/ İndex Copernicus/ SOBIAD |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 04-2022 |
Cilt No | 6 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 82 / 102 |
Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/pub/gastoria/issue/69205 |