| Yazarlar (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
|
|
| Özet |
| Bu çalışmada Eskişehir’deki sokak lezzetlerinin neler olduğunun, bunların tüketim sebeplerinin, bu lezzetlerin içerisinde göçmenlerin rolünün, olumlu/olumsuz ekonomik, kültürel, çevresel ve hijyen bakımından etkilerinin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca mevcut sokak lezzetleri dışında Eskişehir mutfağına ait, potansiyel sokak lezzetleri olabilec... |
| Anahtar Kelimeler |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research |
| Dergi ISSN | 2602-4144 |
| Dergi Tarandığı Indeksler | J-GATE/ International Scientific Indexing (ISI)/ Directory of Research Journal Indexing (DRJI) CiteFactor/ Türkiye Turizm Indeksi/ İdeal Online/ İndex Copernicus/ SOBIAD |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 04-2022 |
| Cilt No | 6 |
| Sayı | 1 |
| Sayfalar | 82 / 102 |
| Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/pub/gastoria/issue/69205 |