Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
Özet |
Bölgesel olarak yöresel mutfak çeşitliliği ve kendine özgü yemekleriyle gastronomi turizm açısından önemli merkezlerden birisi olan Mersin, geleneksel ürünler açısından önem taşımaktadır. Bu çalışmada da Mersin mutfağına ait geleneksel ürünlerden biri olan ve unutulmaya yüz tutmuş mamulün geleneksel niteliklerinin ortaya çıkarılarak üretim sürecini... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi |
Dergi ISSN | 2602-4608 |
Dergi Tarandığı Indeksler | Asos Index |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 05-2022 |
Cilt No | 5 |
Sayı | 2 |
Sayfalar | 6 / 13 |
Doi Numarası | 10.55044/meusbd.1000865 |
Makale Linki | https://dergipark.org.tr/tr/pub/meusbd/issue/70469/1000865 |
Atıf Sayıları | |
Google Scholar | 2 |