img
img
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü    
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bıçkın Temel
Devamını Göster
Özet
Bölgesel olarak yöresel mutfak çeşitliliği ve kendine özgü yemekleriyle gastronomi turizm açısından önemli merkezlerden birisi olan Mersin, geleneksel ürünler açısından önem taşımaktadır. Bu çalışmada da Mersin mutfağına ait geleneksel ürünlerden biri olan ve unutulmaya yüz tutmuş mamulün geleneksel niteliklerinin ortaya çıkarılarak üretim sürecini...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 2602-4608
Dergi Tarandığı Indeksler Asos Index
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 05-2022
Cilt No 5
Sayı 2
Sayfalar 6 / 13
Doi Numarası 10.55044/meusbd.1000865
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/pub/meusbd/issue/70469/1000865
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2
Gastronomi Turizmi Kapsamında Geleneksel Ürünlerin İncelenmesi: Tarsus Mamülü

Paylaş