| Yazarlar (2) |
Arş. Gör. Dr. Özge ÇAYLAK DÖNMEZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| İnsan yaşamının sürdürülmesi için gerekli besin öğelerini yiyecekler içermektedir. Yaşanılan coğrafyaya göre üretilen gıda ürünleri değişmekte ve beslenme kültür ve alışkanlıkları da bu yönde şekillenmektedir. Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler de üretim tekniklerini değiştirerek, dolaylı olarak beslenme alışkanlıklarını etkilemektedir. Beslen... |
| Anahtar Kelimeler |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Türk Turizm Araştırmaları Dergisi |
| Dergi ISSN | 2587-0890 |
| Dergi Tarandığı Indeksler | DOAJ | Directory of Open Access Journals CEEOL | Central and Eastern European Online Library DRJI | Directory of Research Journals Indexing SOBIAD ASOS INDEX | Academia Social Science Index CiteFactor SIS | Scientific Indexing Services iCi | Indian Citation Index |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 12-2022 |
| Cilt No | 6 |
| Sayı | 4 |
| Sayfalar | 1165 / 1179 |
| Makale Linki | https://www.tutad.org/2022/vol6_issue4_full_issue.pdf |