img
Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü    
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dergi ISSN 2717-8706
Dergi Tarandığı Indeksler SOBIAD, ACAR İndeks, İdealonline Veri Tabanı, CiteFactor Academic Scientific Journals, Internation Scientific Indexing (ISI)
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 04-2021
Cilt No 6
Sayı 12
Sayfalar 76 / 95
Doi Numarası 10.29157/etusbed.827807
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1403660
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 12
Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü

Paylaş