Yazarlar (2) |
![]() Kastamonu Üniversitesi, Türkiye |
![]() Türkiye |
Özet |
Bu çalışmada, doğada kendiliğinden yetişen yenilebilir mantarlar bakımından zengin olan Kastamonu'da yerel halkın tükettiği yenilebilir mantarların ve mantar tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca mantarla yapılan yöresel yemek tariflerinin ve zehirli mantarların nasıl tespit edildiğinin belirlenmesi çalışmanın bir diğer ama... |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | OCAK: Türk Mutfak Kültürü Araştırmaları Dergisi |
Dergi ISSN | 2791-7207 |
Dergi Tarandığı Indeksler | Türkiye Turizm Dizini |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 06-2021 |
Cilt No | 1 |
Sayı | 1 |
Sayfalar | 21 / 30 |
Makale Linki | https://secureservercdn.net/160.153.138.71/kgs.929.myftpupload.com/wp-content/uploads/2021/06/Sayi-Tam-Dosyasi.pdf |