img
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi    
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Sevim Usta
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2587-1080
Dergi Tarandığı Indeksler Türkiye Turizm Dizini
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 07-2020
Cilt No 5
Sayı 1
Sayfalar 51 / 59
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1174227
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 15

Paylaş