img
YÖK Atlas Verilerine Göre Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Örneği   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Rıdvan Solmaz
Türkiye
Enes Güleç
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2587-2745
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 12-2020
Cilt No 4
Sayı 2
Sayfalar 127 / 137
Makale Linki https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/1142795
Atıf Sayıları
Google Scholar 11

Paylaş