img
Gastronomi Turizmi Kapsamında Slow Food HareketininDeğerlendirilmesi: Kazakistan Örneği    
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Çetin AKKUŞ Doç. Dr. Çetin AKKUŞ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 8. Uluslararası Meslek Yüksek Okulları Sempozyumu (UMYOS-2019)
Kongre Tarihi 11-06-2019 / 13-06-2019
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2

Paylaş