img
img
Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma    
Yazarlar (3)
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Selçuk Aydın
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Kongre Tarihi 20-04-2018 / 21-04-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Hatay
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 9

Paylaş