img
Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma    
Yazarlar
Neslihan Çetinkaya
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK Dr. Öğr. Üyesi Aykut ŞİMŞEK
Atatürk Üniversitesi, Türkiye
Selçuk Aydın
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu
Kongre Tarihi 20-04-2018 / 21-04-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Hatay
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 9

Paylaş