img
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Tüketici Doyumu: Kastamonu Örneği   
Yazarlar
Doç. Dr. Aydoğan AYDOĞDU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Emrah YAŞARSOY
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Tuğba Dilsiz
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Tourism Theory and Research
Dergi ISSN 2548-7583
Dergi Tarandığı Indeksler ASOS Index, Sobiad, ESJI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 03-2019
Cilt No 5
Sayı 2
Sayfalar 155 / 170
Doi Numarası 10.24288/jttr.527356
Makale Linki https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/665565
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 9
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hizmet Kalitesi ve Tüketici Doyumu: Kastamonu Örneği

Paylaş