img
A Comparative Study On Antioxidant Properties and Metal Contents of Some Edible Mushroom Samples From Kastamonu, Turkey   
Yazarlar
Doç. Dr. Temel Kan BAKIR Doç. Dr. Temel Kan BAKIR
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Sabri ÜNAL Prof. Dr. Sabri ÜNAL
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ Dr. Öğr. Üyesi Mertcan KARADENİZ
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Ali Salih Bakır
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayımlanan tam makale
Dergi Adı Journal of Food and Health Science
Dergi ISSN 2149-0473
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 06-2017
Cilt No 3
Sayı 4
Sayfalar 132 / 140
Doi Numarası 10.3153/JFHS17016
Makale Linki http://www.scientificwebjournals.com/JFHS/Vol3/issue4/JFHS17016.pdf