Occurrence of Rudderfish (Centrolophus niger Gmelin, 1789) in Saroz Bay (Northern Aegean Sea, Turkey)
Özgür Cengiz
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Şenol PARUĞ
Bayram Kızılkaya
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye
Bir adet karabalık (Centrolophus niger Gmelin, 1789) 14 Nisan 2016 tarihinde İbrice Limanı (Saroz Körfezi) açıklarında balıkçılar tarafından olta ile yakalanmıştır. Bu çalışma Saroz Körfezi için C. niger’in ilk kaydını sunmaktadır.
Dergi Adı Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
Dergi ISSN 2148-127X
Dergi Tarandığı Indeksler Directory of Open Access Journals (DOAJ), Directory indexing of international research journals (CiteFactor), Scientific Journal Impact Factor (SJIF), Cosmos Impact Factor (Cosmos), Index Copernicus (ICI), Bielefeld Academic Search Engine (BASE), National Library of Australia (TROVE), Scientific Indexing Services (SIS), Global Impact Factor (GIF) , Directory of Research Journals Indexing (DRJI), WorldCat libraries(WorldCat), Information Matrix for the Analysis of Journals (MIAR), Ingenta (Ingenta ), World Agricultural Economics and Rural Sociology Abstracts (CABI ), Google (Scholar ), Crossref (Journals), The Turkish Academic Network and Information Centre (ULAKBIM), ULAKBIM TR Index list of Journals (TR-INDEX)
Makale Dili İngilizce