img
AHŞAP MALZEME RESTORASYONUNDA YÜZEY TEMİZLEME YÖNTEMLERİ  
Yazarlar
Mehmet Hakan Akyıldız
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Haci İsmail Kesik
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Kubulay Çağatay
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARAMANOĞLU
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Sezgin Bıçak
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Çağrı OLGUN
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Aslı Tiftik
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Selçuk Üniversitesi Selçuk-Teknik Dergisi
Dergi ISSN 1302-6178
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2016
Sayı 2
Sayfalar 1100 / 1113
Makale Linki http://sutod.selcuk.edu.tr/sutod/issue/view/53
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş