img
Dağcılık Turizminde Moleküler Gastronomi Kullanılabilir mi?    
Yazarlar
Kardelen Alpaslan
Doç. Dr. Canan TANRISEVER Doç. Dr. Canan TANRISEVER
Kastamonu Üniversitesi, Türkiye
Burcu Tütüncü
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Dergi ISSN 2602-3008
Dergi Tarandığı Indeksler ASOS, RESEARCHBIB, GOOGLESCHOLAR, TÜRKİYE TURİZM DİZİNİ
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 09-2018
Cilt No 2
Sayı 1
Sayfalar 104 / 118
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 27

Paylaş